Mig rei (El mar Trencat 1) (Catalan Edition) por Joe Abercrombie

June 24, 2019

Obtenga el libro de Mig rei (El mar Trencat 1) (Catalan Edition) de Joe Abercrombie en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Mig rei (El mar Trencat 1) (Catalan Edition) por Joe Abercrombie
Titulo del libro : Mig rei (El mar Trencat 1) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : June 11, 2015
Autor : Joe Abercrombie
Número de páginas : 296
Editor : ROSA VENTS

Joe Abercrombie con Mig rei (El mar Trencat 1) (Catalan Edition)

Joe Abercrombie, jove promesa de la literatura fantàstica, inicia amb aquesta addictiva novel·la la nova i emocionant trilogia «El mar Trencat»

«Una història trepidant de traïció i venjança que em va atrapar des de la primera pàgina, i de la qual ja no me n'he pogut desenganxar.»
George R.R. Martin

«Aquest és el meu llibre preferit d'Abercrombie.»
Patrick Rothfuss

En Iarvi, el fill petit del rei, va néixer amb una malformació en una mà que fa que tothom, fins i tot el seu pare, el considerés «mig home». Per això, en lloc de formar-se per esdevenir un guerrer, com la resta dels homes de la seva estrip, s'ha dedicat a estudiar per convertir-se en un dels clergues del regne. Però la vigília de l'última prova per ingressar en aquest ordre de savis, en Iarvi rep la notícia que el seu pare i el seu germà han estat assassinats. Ell és el nou rei.

Després d'una terrible traïció ordida pels seus éssers estimats, en Iarvi es trobarà de sobte tot sol en un món governat per la força física i els cors freds. Incapaç de dur una armadura o d'aixecar una destral, haurà d'afilar i aguditzar la seva intel·ligència. Però una estranya germandat d'ànimes perdudes s'aplega al seu voltant i ell descobrirà que aquests companys inesperats poden ajudar-lo a convertir-se en l'home que li agradaria ser.

«Vaig jurar que em venjaria dels assassins del meu pare.
Pot ser sóc mig home, però vaig fer un jurament sencer.»

Grans autors han dit...
«Amb increïbles girs i una trama repleta de diversió, Mig rei és, definitivament, una gran aventura.»
Rick Riordan

«Mig rei és un assoliment extraordinari, emocionant, fascinant i impecable. L'acció és frenètica; els personatges afilats com les espases que branden, i l'humor, mordaç.»
Derek Landy, autor de Detective esqueleto

Y la prensa ha comentat...
«Trepidant, descarnat i violent.»
The Guardian

«La prosa estel·lar d'Abercrombie, així com els seus intel·ligents girs argumentals, agradaran tant al públic adult com als lectors més joves.»
Publishers Weekly

«Abercrombie sap relacionar de forma magnífica les motivacions dels seus personatges amb els temes més actuals.»
The Washington Post

Los más vendidos Libros Recursos inhumanos Cartas a una extraña (Cartas y mensajes nº 1) El Asesinato de Pitágoras Falso nueve (Scott Manson nº 3) Reina roja El retiro La chica que atraparon (Tracy Crosswhite nº 4) El asesino indeleble: (Novela negra) Te veré bajo el hielo (Criminal) El ladrón de sueños: Finalista Premio Planeta La Torre Tesla La Tumba de San Pedro: ¿Qué hallaron en 1953 los Franciscanos de Tierra Santa? No cierres los ojos (Lizzy Gardner nº 1) El claro más oscuro (Tracy Crosswhite nº 3) Si esto es una mujer (Volumen independiente) LA ÚLTIMA CRIPTA: La novela Nº1 en Amazon España (Las aventuras de Ulises Vidal) Desaparecida El caso del castillo encantado (Serie Los BuscaPistas 1) El último barco (Nuevos Tiempos nº 424) LA TERCERA CHICA El poeta (Bestseller (roca)) Los Caballeros de la Ciencia: El secreto mejor guardado de la Iglesia. Reina roja (La Trama) No mentirás La verdad os hará libres: Edición reescrita La Isla del Silencio: Una aventura de intriga y suspense de Gabriel Caballero (Series detective privado crimen y misterio nº 1) Todo lo que sucedió con Miranda Huff Cicatriz El maestro del mal: Un peligroso asesino que oculta un secreto terrible Lo que el gato se llevó. (Inspector Salazar 05): Novela negra La red púrpura Sakura Frío Las dos caras de la verdad (AdN) (Adn Alianza De Novelas) Ensoñación perfecta Una sombra en la oscuridad (Serie Erika Foster nº 2) La chica que lo tenía todo (Best seller / Thriller) La novia gitana Una jaula de oro: La venganza de una mujer es bella y brutal (Camilla Läckberg) El silencio de la ciudad blanca: Trilogía de la Ciudad Blanca La clave El regreso de El Lobo (Bestseller Thriller) El día que se perdió la cordura La tumba de Sarah (Tracy Crosswhite nº 1) Ocho millones de dioses Una jaula de oro: La venganza de una mujer es bella y brutal (Camilla Läckberg) Todo lo que sucedió con Miranda Huff Mensajes desde el lago (Cartas y mensajes nº 2) El Asesino del Nilo El Asesinato de Sócrates (Finalista Premio Planeta 2016)