Gaudí essencial (Catalan Edition) por Daniel Giralt-Miracle

December 7, 2019

Obtenga el libro de Gaudí essencial (Catalan Edition) de Daniel Giralt-Miracle en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Gaudí essencial (Catalan Edition) por Daniel Giralt-Miracle
Titulo del libro : Gaudí essencial (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : April 23, 2015
Autor : Daniel Giralt-Miracle
Número de páginas : 256
Editor : Libros de Vanguardia

Daniel Giralt-Miracle con Gaudí essencial (Catalan Edition)

L’obra d’Antoni Gaudí continua fascinant-nos avui tant com va fascinar Eusebi Güell, que en l’exposició de París del 1878 va voler contactar amb l’autor desconegut d’una vitrina per exposar guants a qui acabaria encarregant fins a cinc projectes arquitectònics significatius. N’hi ha prou amb pensar com la seva última i principal obra, la Sagrada Família, continua admirant avui tant o més que a començaments del segle XX, quan a penes despuntaven les primeres quatre torres. Però el rastre del seu geni a Barcelona, Catalunya i Espanya, i fins i tot els projectes no realitzats, com el gratacel concebut per al centre de Manhattan, és molt més ampli i ple de matisos del que sol pensar-se. Des del Capricho de Comillas fins a les escoles de la Sagrada Família, cada edifici, cada columna, cada moble, cada reixa ens remet a la creativitat d’una ment privilegiada per a l’arquitectura i el disseny.

Daniel Giralt-Miracle sintetitza en aquest llibre d’àgil lectura l’essencial de la seva biografia, de l'època que li va tocar viure, dels mètodes que va utilitzar i de la seva visió del món, al mateix temps que resumeix el més valuós de cada obra, posant l’èmfasi just en els aspectes que el col·loquen a dalt de tot del cànon mundial.

Un fet que no sempre ha estat així. En efecte, de la mateixa manera que l’obra de Gaudí encara és un work in progress (probablement no veurem la Sagrada Família amb tota la seva esplendor fins al 2026, en el centenari de la seva mort), la valoració crítica que ha rebut ha anat evolucionant al llarg del temps fins al dia d’avui, quan la feina genial de l’arquitecte en geometria reglada s’explica millor que mai amb el disseny informàtic. Aquest llibre resumeix l’esmentada evolució i actualitza tant allò que crèiem saber de Gaudí com el que s’ha descobert en els últims anys, en una obra imprescindible per qui desitgi introduir-se en l’arquitecte o posar al dia els seus coneixements.

Amb magnífiques fotografies i infogràfics.

Los más vendidos Libros El enigma de las brujas American Gods (Rocabolsillo Bestseller) Divergente (Trilogía Divergente nº 1) La sombra de Erin (Trilogía Celtic nº 1) A Dangerous Fortune (English Edition) El jardín de las mujeres Verelli Bajo cielos lejanos Fuego y Sangre (Canción de hielo y fuego): 300 años antes de Juego de Tronos. Historia de los Targaryen La venganza de Lugh (Trilogía Celtic nº 2) Insurgente (Trilogía Divergente nº 2) Canción de hielo y fuego: Juego de Tronos 1 (Gigamesh Omnium) Circe (AdN) (Adn Alianza De Novelas) Star Wars El libro de los Sith: 13 (Star Wars Ilustrados) POSESIÓN Mitos nórdicos: 2 (Áncora & Delfín) El umbral de la eternidad (The Century 3) El guerrero de mi destino ESCLAVA DEL ODIO: LOS ESCOCESES DE CHANNING (SALVADA POR AMOR nº 1) 15 CUENTOS INFANTILES EDUCATIVOS (Desde 2 hasta 10 años): IDEALES PARA LAS BUENAS NOCHES DE LOS NIÑOS Y LAS NIÑAS Roma vincit! (II) (Pocket) El águila del imperio (I) bolsillo (Pocket) Circe (AdN) (Adn Alianza De Novelas) El bosque sabe tu nombre Mythos: A Retelling of the Myths of Ancient Greece (Stephen Fry’s Greek Myths) Julio Verne 10. La isla misteriosa. (INOLVIDABLES) Canción de hielo y fuego: Festín de cuervos omnium: 4 (Gigamesh Omnium) Los Misterios Del Camino De Santiago: Leyendas, milagros e historia de la ruta jacobea (De Leyenda) El jardín de las mujeres Verelli (EXITOS) La Iliada: Clásicos de la literatura El invierno del mundo (The Century 2) Mitos Nardicos El bosque sabe tu nombre (Grandes novelas) Como agua para chocolate (BEST SELLER) Se・Ales Que Precederan Al Fin Del (Largo Recorrido) La casa de los espíritus Un mundo sin fin (Saga Los pilares de la Tierra 2) Renacer de las cenizas The Two Towers (The Lord of the Rings, Book 2): Two Towers Vol 2 Los Asha'man El trono vacante (VIII) - (Bolsillo): Sajones, vinkingos y normandos (Pocket Edhasa) Danza de dragones (Omnium): Canción de hielo y fuego/5 (Gigamesh Omnium) Fuego y Sangre (Canción de hielo y fuego): 300 años antes de Juego de Tronos. Historia de los Targaryen Tormenta de Espadas: Canción de Hielo y Fuego, Nº3 (Gigamesh Omnium) Choque de reyes (Canción de hielo y fuego nº 2) CAUTIVA: Una historia de Amor, Romance y Pasión de Vikingos (CAUTIVAS DEL BERSERKER nº 1) La caída de los gigantes (The Century 1) El bosque sabe tu nombre (MAXI) ERIKA: Vikingos dos Las garras del águila (III) (bolsillo) (Pocket) American Gods (Rocabolsillo Bestseller)