La filla de Lilith (Catalan Edition) por Glòria Sabaté

August 18, 2019

Descargue o lea el libro de La filla de Lilith (Catalan Edition) de Glòria Sabaté en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

La filla de Lilith (Catalan Edition) por Glòria Sabaté
Titulo del libro : La filla de Lilith (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : April 6, 2016
Autor : Glòria Sabaté
Número de páginas : 210
Editor : B DE BOOKS

Glòria Sabaté con La filla de Lilith (Catalan Edition)

Una novel·la que submergeix el lector en un segle XIV meravellosament i rigorosament recreat.

Barcelona, hivern del 1377.
El bordell de Viladalls, pudent a fems i a misèria humana, es desperta horroritzat amb la troballa del cos sense vida d'un dels seus clients habituals, amb els collons arrencats i el rostre desencaixat pel dolor i la por. El primer de molts. Joan Marçol, cirurgià barber de prestigi i encisat per les novetats mèdiques poc ortodoxes que emanen de la universitat, serà l'encarregat d' investigar el succés.

Comptarà amb l'ajut del jove Hasday Benvenist, jueu i alquimista apassionat, de l'excèntric canonge regular del Sant Sepulcre, en Pelegrí, i de na Maria la Remeiera, dona amb un do especial que viu de la venda d'herbes i de remeis màgics i curatius.

Tots junts iniciaran una recerca que els portarà pels indrets més foscos i misteriosos de la ciutat, on descobriran la venjança i la traïció, el poder de la cobdícia i de l'amor... i l'existència d'una criatura antiga i primigènia que ha estat despertada i té gana.

Los más vendidos Libros El enigma del laberinto perdido: Trilogía de los enigmas: Parte I La Vida en tus Palabras: (FICCIÓN HISTÓRICA, NOVELA ROMÁNTICA, AVENTURAS, FEMENINO SINGULAR) Legados del más allá: Trilogía de los enigmas: Parte II Tocando el cielo de Manhattan: (ROMÁNTICA CONTEMPORÁNEA, AVENTURAS) La perdición de Charly: 5 palabras (Serie 5 nº 1) Game Of Thrones - 20Th Anniversary Illustrated Edition (A Song of Ice and Fire) En el país de la nube blanca (Trilogía de la Nube Blanca 1) (Trilogía a Sarah Lark- 0003 (NB GRANDES NOVELAS)) Don Quijote de la Mancha La Isla El rumor de la caracola (Trilogía del Fuego 2): Serie del Fuego. Vol. II La canción de los maoríes (Trilogía de la Nube Blanca 2) (Trilogía a Sarah Lark- 0003 (NB GRANDES NOVELAS)) El mar en tus ojos Flor de sal Hijos de otro barro Dos en la tormenta (Saga de los Malory 12) Virgins: An Outlander Short Story (English Edition) En busca del Highlander (Los MacAllister 2) La leyenda de la montaña de fuego (Trilogía del Fuego 3): Trilogía del Fuego. Vol. III La cançó dels maorís (Núvol blanc 2) (Catalan Edition) Náufragos La estación de las flores en llamas (Trilogía del Fuego 1): 3ª Trilogía de Nueva Zelanda. Vol. I (Trilogía del fuego) Friend Of The Family Al país del núvol blanc (Núvol blanc 1) (Catalan Edition) El grito de la tierra (Trilogía de la Nube Blanca 3) (Trilogía a Sarah Lark- 0003 (NB GRANDES NOVELAS)) Bajo el sol de Kenia (BEST SELLER) Hazme amarte Lo que Alice olvidó (BEST SELLER) Every Last Breath (Final Hour) The Dragon and the Jewel (Dell Book 2) (English Edition) Una promesa en el fin del mundo (Trilogía de la Nube Blanca 4) Meretrice Nacido en pecado (Los MacAllister 3) Una promesa en el fin del mundo (Trilogía de la Nube Blanca 4) La canción de los maoríes (Trilogía de la Nube Blanca 2) En el país de la nube blanca (Trilogía de la Nube Blanca 1) El rumor de la caracola (Trilogía del Fuego 2) A Rogue by Night (The Devils of Dover Book 3) (English Edition) En el país de la nube blanca (Trilogía de la Nube Blanca 1) Novias de Brookdale Oeste Serie: Libros 1-2 (Una Novela del Viejo Oeste Una historia romántica en el Viejo Oeste (Spanish Edition)) Wild Hunger (The Phoenix Pack Book 7) (English Edition) Bond (James Bond 007) Un corazón por conquistar Of Blood And Bone (Chronicles of The One) Lobo Hazme amarte (FICCIÓN) The Arrow: A Highland Guard Novel (The Highland Guard Book 9) (English Edition) A Column Of Fire (The Kingsbridge Novels) Alex: A Cold Fury Hockey Novel (Carolina Cold Fury Hockey Book 1) (English Edition) Impredecible: La llave de su destino Ross Poldark (Best seller / Histórica)