No i jo (Catalan Edition) por Delphine De Vigan

June 24, 2019

Descargue o lea el libro de No i jo (Catalan Edition) de Delphine De Vigan en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

No i jo (Catalan Edition) por Delphine De Vigan
Titulo del libro : No i jo (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : September 27, 2016
Autor : Delphine De Vigan
Número de páginas : 156
Editor : Edicions 62

Delphine De Vigan con No i jo (Catalan Edition)

Lou Bertignac té tretze anys: la seva família viu tancada en un silenci opriment, i a l'escola la seva intel·ligència precoç l'ha portat fins a una classe avançada. Incapaç d'establir cap relació, Lou passa la major part del temps col·leccionant paraules, somiant en un petó i observant les emocions dels altres en les estacions de tren. I és aquí, a la parisenca estació d'Austerlitz, on Lou troba Nolwenn, una jove sense sostre solitària i rebel, amb els vestits bruts i l'expressió cansada de tant qüestionar-se el món. Enmig de la follia de la gran ciutat, No i Lou construiran una amistat que potser aconseguirà canviar les seves vides i reduir la injustícia i la misèria del món.Novel·la d'aprenentatge, No i jo relata amb el to just i els sentiments sincers un somni d'adolescència sotmès a prova per la realitat."No i jo és un animal híbrid: agrada a adults i a adolescents; és elogiada pels llibreters, saludada per la premsa i reconeguda pels jurats literaris". Astrid Eliard, Le Figaro

Los más vendidos Libros El enigma del laberinto perdido: Trilogía de los enigmas: Parte I La Vida en tus Palabras: (FICCIÓN HISTÓRICA, NOVELA ROMÁNTICA, AVENTURAS, FEMENINO SINGULAR) Legados del más allá: Trilogía de los enigmas: Parte II Tocando el cielo de Manhattan: (ROMÁNTICA CONTEMPORÁNEA, AVENTURAS) La perdición de Charly: 5 palabras (Serie 5 nº 1) Game Of Thrones - 20Th Anniversary Illustrated Edition (A Song of Ice and Fire) En el país de la nube blanca (Trilogía de la Nube Blanca 1) (Trilogía a Sarah Lark- 0003 (NB GRANDES NOVELAS)) Don Quijote de la Mancha La Isla El rumor de la caracola (Trilogía del Fuego 2): Serie del Fuego. Vol. II La canción de los maoríes (Trilogía de la Nube Blanca 2) (Trilogía a Sarah Lark- 0003 (NB GRANDES NOVELAS)) El mar en tus ojos Flor de sal Hijos de otro barro Dos en la tormenta (Saga de los Malory 12) Virgins: An Outlander Short Story (English Edition) En busca del Highlander (Los MacAllister 2) La leyenda de la montaña de fuego (Trilogía del Fuego 3): Trilogía del Fuego. Vol. III La cançó dels maorís (Núvol blanc 2) (Catalan Edition) Náufragos La estación de las flores en llamas (Trilogía del Fuego 1): 3ª Trilogía de Nueva Zelanda. Vol. I (Trilogía del fuego) Friend Of The Family Al país del núvol blanc (Núvol blanc 1) (Catalan Edition) El grito de la tierra (Trilogía de la Nube Blanca 3) (Trilogía a Sarah Lark- 0003 (NB GRANDES NOVELAS)) Bajo el sol de Kenia (BEST SELLER) Hazme amarte Lo que Alice olvidó (BEST SELLER) Every Last Breath (Final Hour) The Dragon and the Jewel (Dell Book 2) (English Edition) Una promesa en el fin del mundo (Trilogía de la Nube Blanca 4) Meretrice Nacido en pecado (Los MacAllister 3) Una promesa en el fin del mundo (Trilogía de la Nube Blanca 4) La canción de los maoríes (Trilogía de la Nube Blanca 2) En el país de la nube blanca (Trilogía de la Nube Blanca 1) El rumor de la caracola (Trilogía del Fuego 2) A Rogue by Night (The Devils of Dover Book 3) (English Edition) En el país de la nube blanca (Trilogía de la Nube Blanca 1) Novias de Brookdale Oeste Serie: Libros 1-2 (Una Novela del Viejo Oeste Una historia romántica en el Viejo Oeste (Spanish Edition)) Wild Hunger (The Phoenix Pack Book 7) (English Edition) Bond (James Bond 007) Un corazón por conquistar Of Blood And Bone (Chronicles of The One) Lobo Hazme amarte (FICCIÓN) The Arrow: A Highland Guard Novel (The Highland Guard Book 9) (English Edition) A Column Of Fire (The Kingsbridge Novels) Alex: A Cold Fury Hockey Novel (Carolina Cold Fury Hockey Book 1) (English Edition) Impredecible: La llave de su destino Ross Poldark (Best seller / Histórica)