Ikigai (Entramat assaig i divulgació) (Catalan Edition) por Héctor García

November 13, 2019

Obtenga el libro de Ikigai (Entramat assaig i divulgació) (Catalan Edition) de Héctor García en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Ikigai (Entramat assaig i divulgació) (Catalan Edition) por Héctor García
Titulo del libro : Ikigai (Entramat assaig i divulgació) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : September 26, 2016
Autor : Héctor García
Número de páginas : 192
Editor : Entramat

Héctor García con Ikigai (Entramat assaig i divulgació) (Catalan Edition)

Segons els japonesos, tothom té un ikigai, una raó per existir. Algunes persones l’han trobat i són conscients del seu ikigai, i altres el porten dins, però encara l’estan buscant. Aquest és un dels secrets per a una vida llarga, jove i feliç com la que tenen els habitants d’Okinawa, l’illa amb la població més longeva del món. 
El projecte d’aquest llibre va sorgir unint l’experiència en cultura japonesa d’Héctor García (autor d’”Un Geek al Japó”), que porta dotze anys vivint al Japó, amb l’experiència com a escriptor de Francesc Miralles (autor de desenes de llibres i novel•les i especialista en psicologia). Per escriure l’obra, els autors van ser rebuts per l’alcalde d’Ogimi (Okinawa), una localitat al nord del Japó amb l’índex de longevitat més alt del món, i van tenir accés a entrevistar més d’un cententar dels seus habitants.
Aquest llibre analitza per primer cop les claus dels centenaris japonesos per obtenir una existència optimista i feliç, i ens descobreix com s’alimenten, com es mouen, com treballen, com es relacionen amb els altres i —el secret que guarden millor— com troben l’ikigai que dóna sentit a la seva existència i els impulsa a viure cent anys en plena forma.
Tenir un ikigai clar i definit, una gran passió, dóna satisfacció, felicitat i sentit a la vida. La missió d’aquest llibre és ajudar-te a trobar-lo, a més de descobrir moltes claus de la filosofia japonesa per a una llarga salut del cos, la ment i l’esperit.
•Una obra que ens apropa als secrets dels centenaris japonesos per a una vida saludable i feliç.•Ofereix eines pràctiques per tal que el lector descobreixi el seu particular ikigai, la seva raó de ser.

Los más vendidos Libros El Asesinato de Sócrates (Finalista Premio Planeta 2016) Dime Quién Soy (Bestseller (debolsillo)) Cruzada veneciana (Misterios venecianos nº 4) Winter in Madrid (English Edition) Ocho millones de dioses Bajo la Catedral La Tumba de San Pedro: ¿Qué hallaron en 1953 los Franciscanos de Tierra Santa? Siete días de marzo EXTINTOS: El último yacimiento neandertal revelará la clave de su desaparición... y algo más. La mujer del secreto: (FICCIÓN HISTÓRICA, NOVELA ROMÁNTICA, SUSPENSE E INTRIGA) La Trama Vaticana: Los cuervos acechan al Papa Francisco. EL MECANISMO DE LOS SECRETOS (TODOS LOS MUERTOS II) Blue Bayou: Conjure The Bright Blue Sky (RAF Trilogy Book 1) (English Edition) La Biblia de barro (BEST SELLER) The Bishop's Pawn (Cotton Malone) La Vida en tus Palabras: (FICCIÓN HISTÓRICA, NOVELA ROMÁNTICA, AVENTURAS, FEMENINO SINGULAR) Tombland (The Shardlake series) Azul Venezia (SUMA) Oro veneciano (Misterios venecianos nº 2) Teatro veneciano (Misterios venecianos nº 3) El museo de los espejos (EXITOS) Todo está muy oscuro: Las doce puertas parte III Edge of Eternity (The Century Trilogy Book 3) (English Edition) The Pagan Lord (The Last Kingdom Series, Book 7) Death of Kings (The Last Kingdom Series, Book 6) Almas Salvajes: Triskelion, las reliquias perdidas y el velo del tiempo: Triskelion, las reliquias perdidas y el velo del tiempo Las doce puertas: Parte I El Secret dels Bons Homes (Catalan Edition) EL CÓNSUL INFILTRADO La ciudad (Trilogía medieval 2) Winter of the World (The Century Trilogy Book 2) (English Edition) HUELLAS DE TINTA Sangre en el Támesis (Detective William Monk 20): Serie William Monk Origin (Robert Langdon) LA HERENCIA DE JERUSALÉN (El libro que El Vaticano quiso destruir) (LA MORADA DE LOS TESTIMONIOS nº 1) Ocho millones de dioses (Otros tiempos) La menorah de Petra Azul Venezia Las raíces del mal (Detective William Monk 10) EL MECANISMO DE LOS SECRETOS (TODOS LOS MUERTOS II) El purgatorio de los malditos Allí donde el silencio The Blood of Rome (Eagles of the Empire 17) (English Edition) War Of The Wolf 11 (The Last Kingdom Series) Múnich LA MORADA DE YAHVEH: El secreto del Biblo Primero (LA MORADA DE LOS TESTIMONIOS nº 2) Yo maté a Rebecca Blackwood: Una historia de fantasmas donde nada es lo que parece Confesiones de un gánster de Barcelona Lo que crees es mentira: Las doce puertas parte IV