ANTOLOGIA: MITES I LLEGENDES de l'Amazònia boliviana (MITES I LLEGENDES en la literatura boliviana Book 3) (Catalan Edition) por MARCIAL VILLARROEL SILES

August 22, 2019

Obtenga el libro de ANTOLOGIA: MITES I LLEGENDES de l'Amazònia boliviana (MITES I LLEGENDES en la literatura boliviana Book 3) (Catalan Edition) de MARCIAL VILLARROEL SILES en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

ANTOLOGIA: MITES I LLEGENDES de l'Amazònia boliviana (MITES I LLEGENDES en la literatura boliviana Book 3) (Catalan Edition) por MARCIAL VILLARROEL SILES
Titulo del libro : ANTOLOGIA: MITES I LLEGENDES de l'Amazònia boliviana (MITES I LLEGENDES en la literatura boliviana Book 3) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : May 5, 2018
Autor : MARCIAL VILLARROEL SILES
Número de páginas : 125

MARCIAL VILLARROEL SILES con ANTOLOGIA: MITES I LLEGENDES de l'Amazònia boliviana (MITES I LLEGENDES en la literatura boliviana Book 3) (Catalan Edition)

Amb grat presentem aquest llibre antològic No 3. Sobre la regió de l'Orient Amazònic. Part de la sèrie Mites i Llegendes en la literatura boliviana.
Que s'ha concebut en un intent per reunir els relats mítics i llegendaris esdevinguts en el territori de Bolívia, escrits per diversos autors i preferentment bolivians. Amb l'objectiu de proporcionar una referència mitològica amb suport literari per a investigadors i estudiants.
Vivint en una regió on la riquesa narrativa és a tot arreu, era inevitable aquest llibre.
D'una banda, hi ha el ric acerb de cultura popular, font inesgotable de mites, llegendes i contes, com de totes aquelles manifestacions de la tradició oral que han estat transmeses en els espais propis de l'àmbit familiar. D'altra banda, està aquella producció escrita que molts escriptors han concebut, ja sigui com a homenatge a les tradicions culturals, o amb intencions formatives.
Que amb la seva qualitat literària i històrica, com per la seva temàtica, ha arribat sentit i significació per als lectors i investigadors.
Encara que aquest llibre no pretén ser un inventari dels mites i llegendes del cor de Sud-amèrica, sí que s'ha procurat recuperar (en una laboriosa recerca bibliogràfica, tot i que encara inacabada), una producció específica a través del temps, amb diversos propòsits:
Un, retornar als lectors la literatura mítica que els pertany i que, tot i el pas implacable dels anys i les èpoques, podria recuperar una història gairebé oblidada.
Un altre, enriquir l'imaginari amb personatges, sentiments, situacions i paisatges, màgics i mitològics, pertanyents a les manifestacions més pròpies de la nostra cultura americana.

Los más vendidos Libros