anem a estar junts (Catalan Edition) por Peter Walter

December 14, 2019

Obtenga el libro de anem a estar junts (Catalan Edition) de Peter Walter en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

anem a estar junts (Catalan Edition) por Peter Walter
Titulo del libro : anem a estar junts (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : October 25, 2018
Autor : Peter Walter
Número de páginas : 371

Peter Walter con anem a estar junts (Catalan Edition)

No recordo tots els detalls del dia en què la meva mare i jo ens mudem a la nostra casa actual. Vaig tenir només cinc aleshores. Una cosa que sé segurament, però: aquest és el dia en què Lizzie i jo vam conèixer per primera vegada.
No crec que estigui exagerant quan dic que tenir Lizzie i la seva mare Rose com a veïns era l'esdeveniment més important de la meva mare i la meva vida. El meu pare va morir recentment i els pares de Lizzie s'havien divorciat només uns mesos abans que ens mudem, per la qual cosa és fàcil veure per què les nostres mares es van convertir immediatament en bons amics. Va ser Rose qui va ajudar a la meva mare a través del seu dolor i li va aconseguir un treball a l'oficina on encara treballen junts fins als nostres dies.
Atès que les nostres mares tenien pràcticament els mateixos horaris i estaven tan a prop, es va fer natural per a mi i Lizzie es va quedar a la casa o a la meva i els quatre de nosaltres havíem de sopar junts o fer coses com a família. Les nostres mares fins i tot tenien la tanca que separava els nostres patis posteriors, de manera que podíem moure's lliurement d'una casa a l'altra, donant-nos als nens més espai per jugar també.
No estic segur de què és tenir una germana petita, però si és com el que tinc amb Liz, és la millor sensació del món. Per qualsevol motiu, hem sincronitzat perfectament des del primer dia, Lizzie i jo, i hem estat pràcticament inseparables des de llavors. És un any més jove que jo, però la diferència d'edat mai no s'ha registrat. Sempre ho hem fet tot, des del moment en què vam anar a l'escola al matí, passava les tardes jugant o fent els deures fins que es van refredar al sofà veient la televisió a la nit.

Los más vendidos Libros Busca Dinosaurios Peppa Pig: Little Library Elmer (Elmer. Álbum ilustrado) Dinosaurios (Libro linterna) La ovejita que vino a cenar ¿A qué sabe la luna? (libros para soñar) Un besito y ¡a dormir!: 1 (Los Dudús) Busca Dinosaurios (Busca ...) Cocodrilo (de la cuna a la luna) Telma, el unicornio (Primeros Lectores (1-5 Años) - Álbum Ilustrado) Animales del mundo (Pegatinas) ¡Que llega el lobo! (Luciérnaga) ANIMALES FANTÁSTICOS Y DONDE ENCONTARLOS (Nva Ed.) (Juvenil) Cumplo 1 Año! (PICARONA) Peppa Pig. Bedtime Little Library 1000 Dinosaurios para buscar (1000 pegatinas para buscar) Topito terremoto (Emociones, valores y hábitos) La cebra Camila (libros para soñar) El topo que quería saber quién se había hecho aquello en su cabeza (Cuentos infantiles) Room on the Broom (Picture Puffins) El pez Arcoíris (El pez Arcoíris) Los lobos que vinieron a cenar (Cuentos infantiles) Mi primer libro de animales (Primeros Lectores (1-5 Años) - Prelectores) Pack La Rana Ramona (El pollo Pepe y sus amigos) La Niña Que No Quería Cepillarse El Cabello (Picarona) ¡Voy a comedte! 101 Cosas que deberías saber sobre los dinosaurios La cerdita Clea (El pollo Pepe y sus amigos) La ovejita que vino a cenar (libro de cartón) (Cuentos infantiles) La hormiguita Los tres cerditos (Troquelados clásicos) Rana de Tres Ojos (Monstruo Rosa) Los cuentos de Peppa (Peppa Pig. Primeras lecturas) Adivina cuánto te quiero (pop-up grande) Atlas De Animales Del Mundo (Pegatinas) (Atlas De Animales Con Pegatina) The Very Hungry Caterpillar (Big Board Book) Los Forasteros del tiempo 6.La aventura de los Balbuena entre dinosaurios La Ratita Presumida: 3 (Troquelados clásicos) Diez ardillas (La cereza) Todos bostezan El peix Irisat (El peix Irisat) Abecemociones (Castellano - A Partir De 3 Años - Libros Didácticos - Libros De Emociones) Insectos (Mundo Animal) Alicia en el País de las Maravillas: Clásicos de la literatura La nariz de Dani se va de aventuras (Las aventuras de Osito Dani nº 1) El caballero que no tenía caballo Feliz Feroz (edición especial) (Primeros Lectores (1-5 Años) - Álbum Ilustrado) Ñac ñac (Diversión pop-up) Pop-up ¿Dónde está? ¡Miau! (Castellano - A Partir De 0 Años - Manipulativos (Libros Para Tocar Y Jugar), Pop-Ups - Pop-Up ¿Dónde Está?) Cocorico (colección O)