Boko Haram en aquests assumptes no s'ajusten al que disposa (Catalan Edition) por Korim Hasan

January 27, 2020

Descargue o lea el libro de Boko Haram en aquests assumptes no s'ajusten al que disposa (Catalan Edition) de Korim Hasan en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Boko Haram en aquests assumptes no s'ajusten al que disposa  (Catalan Edition) por Korim  Hasan
Titulo del libro : Boko Haram en aquests assumptes no s'ajusten al que disposa (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : December 22, 2018
Autor : Korim Hasan
Número de páginas : 1176

Korim Hasan con Boko Haram en aquests assumptes no s'ajusten al que disposa (Catalan Edition)

Nord és, trist observar, hi apareix reflectida de la de Boko Haram. Ells també han col•lectivitzat nigerians musulmans, com els cristians de Nigèria Boko Haram generalitzades, i han fet els seus objectius de sang i de propietat de la seva venjança. Si Boko Haram ha atacat una església, el que deixa als cristians de la identificació de Boko Haram, si cal, i tractar amb ells?
Em qüestionar la necessitat pel fet que els cristians tenen la seguretat poderós de Nigèria, la policia i l'aparell militar darrere d'ells, a la seva disposició, si anem pel tractament de les vaques sagrades que gaudeixen d'ells. Per què llavors recórrer a matar els viatgers innocents, mesquites i botigues en flames? Així que si Boko Haram està malament en l'atac als fidels innocents i esglésies, el que fa que l'atac de fanàtics cristians de viatgers musulmans innocents i la crema de les seves mesquites legítim? Aquesta és la resposta equivocada al desafiament de Boko Haram.
També és erroni des del punt de vista de la funcionalitat. En quantes comunitats són aquests fanàtics cristians disposats a una barricada de la carretera i matar covardament musulmans innocents? En quants estats o comunitats al Nord poden fer-ho? Sincerament, veig aquesta possibilitat només a Plateau i Kaduna, en les mateixes comunitats on aquestes atrocitats contra els musulmans que s'han comès en repetides ocasions a causa de raons ètniques i on hi ha governadors dels estats que es MASTERMIND la seva protecció enfront de la llei. (Em van dir Yakowa està casat amb la germana de Jang!)
L'home és un animal racional encara que de vegades es comporta estúpidament a nivell sub-humà, especialment quan impulsat per l'estímul de la religió. Normalment, es calcula el grau de seguretat abans de prendre qualsevol risc en la seva vida. Pocs són els ximples que s'atreveixen iniciar un foc que consumirà. Fins i tot en l'estat de Kaduna, per què l'atac de represàlia cristiana té lloc a Kaduna Nord o Zaria?
Per tant, la seqüència de comandaments de grau resposta cristiana com menys un (-1), també.
Quan sumem els dos, ens trobem amb -2, dues fallades en els dos quadrants negatius de l'equació de la seguretat de Nigèria. Això és pitjor que on estàvem sense que cap d'ells o tots dos. Aquí és on som avui. El fet és que la venjança només podria servir com un element de dissuasió per un curt temps. Sovint es produeix un cercle viciós de la violència. Els cristians en algunes comunitats duen a terme crims de guerra contra els musulmans. Boko Haram diu que es venja però sota la tàctica oculta dels bombardejos. A continuació, els cristians prenen represàlies en les àrees que ells també pensen que els musulmans són febles. Tots dos ho fan contra ciutadans innocents, contra els llocs de culte, en contra de Déu, encara que suposadament en nom de Déu.
Aquest cercle de covardia pot continuar per sempre, llevat que trobem una manera de cancel•lar els negatius i arribar a un dígit positiu. I per això ens dirigim a la part restant de l'assaig.
Els líders cristians i líders d'opinió han fet una crida als líders musulmans a utilitzar el seu pes per frenar Boko Haram. Però sincerament, que els ciutadans es freni qualsevol nigeriana que porta els braços avui? No n'hi ha cap. En el mateix sentit, he sentit a molts líders Berom dient que els seus joves estan fora del seu control. Quan alguns caps de Delta del Níger van tractar de detenir als seus militants de les activitats terroristes a mitjans dels anys noranta, els joves els van acusar de complicitat i els van assassinar. Rig ara, Nigèria té un alt dèficit de màrtirs disposats entre els seus líders.
La veritat és que quan es tracta de la violència, la resposta es troba amb la llei i res més. La llei és que es poden cancel•lar els negatius

Los más vendidos Libros Un instante inolvidable (La diversión de Martina 7) El caso del castillo encantado (Serie Los BuscaPistas 1) Elmer (Elmer. Álbum ilustrado) Harry Potter y el prisionero de Azkaban Atrapados en Battle Royale (Atrapados en Battle Royale 1) ¿A qué sabe la luna? (libros para soñar) Un desastre de cumpleaños (La diversión de Martina 1) The Crazy Haacks y la cámara imposible (The Crazy Haacks 1) Superlío en el zoo (El mundo de Clodett 3) Isadora Moon y la noche mágica (Isadora Moon) ¡Aventuras en Londres! (La diversión de Martina 2) Las divertidas aventuras de las letras (Castellano - A Partir De 3 Años - Libros Didácticos - Las Divertidas Aventuras De Las Letras Y Los Números) Superlío en el campamento (El mundo de Clodett 2) Diario De Greg 3: ¡Esto Es El Colmo!: 003 Misterio en el internado (La diversión de Martina 5) Magia en el bosque (La diversión de Martina 6) ¡Una fiesta de pijamas! (Daniela DivertiGuay 1) Elashow 4. ¡Nos vamos de gira! (Youtubers infantiles) Superlío de gemelas (El mundo de Clodett 1) Fin de curso en el paraíso (La diversión de Martina 4) Harry Potter y la piedra filosofal ¡Un Halloween de miedo! (Daniela DivertiGuay 2) Idénticas y opuestas (Karina & Marina 1) La puerta mágica (La diversión de Martina 3) ¡Locuras en el escenario! (Lady Pecas 2) La Isla de los Dragones del Reino de la Fantasía. Duodécimo viaje: 2 (Geronimo Stilton) Isadora Moon celebra su cumpleaños (Isadora Moon) Isadora Moon se mete en un lío (Isadora Moon) El diario secreto de Isadora Moon (Isadora Moon) Batalla por el botín (Atrapados en Battle Royale 2) Guapas, listas y valientes. La niña de las adivinanzas (Literatura Infantil (6-11 Años) - Guapas, Listas Y Valientes) Harry Potter and the Philosopher's Stone (English Edition) The Crazy Haacks y el misterio del anillo (The Crazy Haacks 2) El caso del librero misterioso (Serie Los BuscaPistas 2) Diario de un aldeano requetepringao (Minecraft) Diario de Greg 9: Carretera y manta: Carretera y manta La máquina de los disfraces (MikelTube) La puerta de los tres cerrojos 3. Los cinco reinos eternos: 7 (Isla del Tiempo) La increíble historia de... la abuela gánster (Colección David Walliams) ANIMALES FANTÁSTICOS Y DONDE ENCONTARLOS (Nva Ed.) (Juvenil) Harry Potter y el cáliz de fuego Harry Potter y la cámara secreta El planeta Dinotrón (MikelTube 1) Topito terremoto (Emociones, valores y hábitos) Minecraft. Diario de un aldeano superpringao El caso del robo de la Mona Louisa (Serie Los BuscaPistas 3) Isadora Moon va de excursión (FICCIÓN INFANTIL) Isadora Moon va al colegio (FICCIÓN INFANTIL) Isadora Moon va al ballet (FICCIÓN INFANTIL) Diario de greg 13. Frío fatal